|
УДК
641.1:620.2 (043.3)
Grounds
for grading mushrooms, gathered in pine forest of Western Siberia Download
PDF
(110 KB)
D.A. Plotnikov
Siberian
University of Consumer
Cooperation,
26 Marx Ave, 630087,
Novosibirsk, Russia, expertis@sibupk.nsk.ru
Volume
XXVI, Number 1, 2009
Abstract
Using
extrapolation for curves evening i.e.
reduction curves their sections to first or second-order functions
allows to
prove mushrooms grading according to their age, cap diameter and
specific
qualities. This improves the quality of
the product made from mushrooms gathered in pine forests.
Key words: mushrooms, grading, cap diameter,
age, boiling
References
Плотников,
Д.А. Изменение
качества грибов при тепловой обработке и последующем мариновании / Д.А.
Плотников
// Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов
питания : тезисы
докл. Всес. научн. конференции, г. Харьков, декабрь 1990. - Харьков,
1990. - С.
44-45.
Жук, Ю.Т.
Консервирование
и хранение грибов. Биохимические основы / Ю.Т Жук.- М.: Легкая и
пищевая промышленность,
1982.- 144 с.
____________________
|
|
|