Rus/Eng
Theoretical and Applied Research Journal
Conifers of the boreal area

Editorial board

Article archive

Contacts

УДК 641.1:620.2 (043.3)

Grounds for grading mushrooms, gathered in pine forest of Western Siberia  Download PDF (110 KB)

D.A. Plotnikov

 Siberian University of Consumer Cooperation,
26 Marx Ave, 630087, Novosibirsk, Russia, expertis@sibupk.nsk.ru

   Volume XXVI, Number 1, 2009

      Abstract

 Using extrapolation for curves evening i.e. reduction curves their sections to first or second-order functions allows to prove mushrooms grading according to their age, cap diameter  and

specific qualities. This improves the quality of the product made from mushrooms gathered in pine forests.

 

Key words: mushrooms,  grading, cap diameter, age, boiling

References

 Плотников, Д.А. Изменение качества грибов при тепловой обработке и последующем мариновании / Д.А. Плотников // Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всес. научн. конференции, г. Харьков, декабрь 1990. - Харьков, 1990. - С. 44-45.

Жук, Ю.Т. Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы / Ю.Т Жук.- М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982.- 144 с.


____________________


Hosted by uCoz